Høytytende smøremidler

Spesialutviklet for veteran- og årgangskjøretøy samt klassiske biler og motorsykler.

 

Se vår Brukerguide  for å finne anbefalte oljer for ditt kjøretøy, eller søk etter kategori…

Motoroljer

Førkrigsmotorer, klassiske og syntetiske

Giroljer

Transmisjonsoljer, hypoidoljer og smørefett

Andre produkter

Førkrigsmotorer, klassiske og syntetiske

Grunnen til at Dynolite har utviklet en spesialserie med smøremidler er mangelen på egnete oljer.

Selv om smøremidlene som i dag selges i markedet er av svært høy teknologisk kvalitet, er de ikke egnet for eldre biler og motorsykler. De er altfor flytende, er ikke oljeholdige nok og tilsetningsstoffene passer kun for moderne mekaniske sammenstillinger og materialer. Faktisk har moderne smøremidler negativ effekt på korrekt mekanisk funksjon, og på metallene og koblingene som tidligere ble brukt innen bilproduksjon.

Dynolite har utviklet en komplett serie med oljer og smøremidler for biler og motorsykler laget før 1914, mellom de to verdenskrigene, og etter 1945. Dynolite smøremidler overgår spesifikasjonskravene som gjaldt den gang. De består kun av høykvalitets komponenter, og er kun kombinert med tilsetningsstoffer som er valgt spesielt for sin kompatibilitet med metaller og koblinger brukt tidligere.

Dynolites filosofi kommer klart frem i den komplette serien med spesialutviklede smøremidler for motorer, girkasser og styresnekker, smørefett og selv et chassisfett. Når det gjelder mekanisk beskyttelse tilbyr Dynolite smøremidler som er langt bedre enn de som vanligvis er tilgjengelig i markedet av den enkle grunn at de er utviklet spesielt for ditt klassiske kjøretøy. Du kan dermed dra fordel av økt beskyttelse, høyere oljetrykk kombinert med lavere nivå av syre- og korrosjonsangrep, og redusert klebing og slamdannelse.

Se vår Brukerguide som vil vise deg hvilken motorolje, girkasseolje og girolje som kreves for hvert kjøretøymerke og hver modell.

Hvor kan jeg få kjøpt Dynolite?

For å finne din nærmeste Dynolite-forhandler, bruk vårt enkle forhandlersøk. For å unngå skuffelse anbefaler vi at du kontakter din nærmeste forhandler for å sjekke tilgjengelighet før du besøker dem da lagerbeholdninger kan variere.